Απόλυτη ηρεμία & μαγευτικά ηλιοβασιλέματα με θέα στη θάλασσα

Πάνω στην παραλία της Αγίας Παρασκευής με θέα στην Κέρκυρα και τους Παξούς, το Sivota Seascape Luxury Villas & Residences σας προσφέρει την ιδανική απόδραση που ονειρεύεστε. Λειτουργούμε εποχιακά, ώστε να σας εξασφαλίσουμε αξέχαστες, ηλιόλουστες διακοπές στα Σύβοτα. Περισσότερα

Οι Βίλες & τα Διαμερίσματά Μας

Βίλα με Ιδιωτική Πισίνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Grand Villa με Ιδιωτική Πισίνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βασικά Χαρακτηριστικά
Sivota Seascape

Πολυτελή Διαμερίσματα & Βίλες

Επιλέξτε από μια σειρά από πολυτελή διαμερίσματα & βίλες, που προσφέρουν απόλυτη άνεση και στυλ σε μια εκπληκτική τοποθεσία με θέα στη θάλασσα και εξυπηρετούν τις ανάγκες όλων των επισκεπτών, από ζευγάρια μέχρι οικογένειες και παρέες φίλων.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ιδιωτικότητα & Θέα στη Θάλασσα

Σε ιδανική τοποθεσία, κοντά στην παραλία της Αγίας Παρασκευής στα Σύβοτα, στην Ήπειρο, με μια σειρά από μαγευτικές παραλίες σε κοντινή απόσταση, το Sivota Seascape Luxury Villas & Residences προσφέρει έναν συνδυασμό πλεονεκτημάτων, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ιδιωτικότητα και απομόνωση, αλλά και εύκολη πρόσβαση και υπέροχη θέα στη θάλασσα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Μοντέρνο Συγκρότημα με Βίλες

Το προσφάτως κατασκευασμένο συγκρότημα από πολυτελείς βίλες & διαμερίσματα στην παραλία στα Σύβοτα, προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα και φιλόξενη διαμονή σε βίλες & διαμερίσματα με θέα στη θάλασσα & ιδιωτική πισίνα που διαθέτουν κομψή διακόσμηση και προσφέρουν όλες τις σύγχρονες παροχές και ανέσεις.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ