Νέες Πολιτικές Ασφάλειας και Κρατήσεων

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας για την συνεχή προτίμηση και υποστήριξη σας σε όλη την πορεία μας, και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων καιρών. Πάντα προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον τόσο για τους επισκέπτες μας όσο και για τους υπαλλήλους μας, και τώρα, περισσότερο από ποτέ, είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε εσάς και τους αγαπημένους σας στο μέγιστο βαθμό.

Για το λόγο αυτό, ακολουθήσαμε αμέσως όλες τις οδηγίες σχετικά με την απολύμανση και την υγιεινή του καταλύματός μας, αναβάλλοντας το άνοιγμα των εγκαταστάσεων μας μέχρι την σχετική ανακοίνωση της ελληνικής κυβέρνησης. Παραμένοντας σε εγρήγορση, παρακολουθούμε και ανταποκρινόμαστε άμεσα σε αυτήν την κατάσταση όπως θεωρείται απαραίτητο, ενώ θα πραγματοποιούμε κάθε προετοιμασία για να σας καλωσορίσουμε σύντομα.

Συγκεκριμένα, έχουμε φροντίσει για:

  • Απολύμανση της βίλας μετά την αναχώρηση κάθε επισκέπτη και πριν φτάσει ο επόμενος επισκέπτης.
  • Κάθε βίλα θα μένει κενή για 24 ώρες μέχρι την άφιξη του επόμενου επισκέπτη ώστε να αντιμετωπίζεται η πιθανότητα ύπαρξης σωματιδίων που μεταφέρονται με τον αέρα για κάποιες ώρες.

Όπως πάντα, η υγεία και η ασφάλεια επισκεπτών και των συνεργατών μας παραμένει η ύψιστη προτεραιότητά μας. Είμαστε υπερήφανοι για τη διατήρηση των υψηλότερων προδιαγραφών καθαριότητας και υγιεινής. Για την προστασία, πρόληψη και αντιμετώπιση του κορωνοϊού, έχουμε λάβει τα απαραίτητα πρόσθετα μέτρα ακολουθώντας πιστά τις επίσημες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σε συνεννόηση με το υπουργείο Υγείας της Ελλάδας και με όλους τους αρμόδιους φορείς, (με αποτέλεσμα τα πρωτόκολλά μας καθαρισμού και υγιεινής να έχουν γίνει ακόμη πιο αυστηρά). 

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικές είναι οι διακοπές με την οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας. Το Sivota Seascape Luxury Villas and Residences θα σας περιμένει να μοιραστείτε πολλές χαρούμενες στιγμές και αναμνήσεις μόλις το επιτρέψουν οι παγκόσμιες και τοπικές συνθήκες. Για αυτό το λόγο υλοποιήσαμε νέες ευέλικτες πολιτικές κρατήσεων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση!